-58%

Harman/Kardon Onyx Studio 7 Trådløs bluetooth høyttaler


Overlegen stereoytelse, elegant design, trådløs Bluetooth-streaming, 50 W

Opprinnelig pris var: 3.990,-.Nåværende pris er: 1.690,-. inkl. mva.

Harman/Kardon Onyx Studio 7
Løft sansene dine med suveren stereo og kunstferdig industridesign.
Omgi deg med livets rytme med enestående akustisk presisjon. Harman Kardon Onyx Studio 7 er elegant utformet og tilbyr to diskanthøyttalere for vakker stereoytelse og et elegant håndtak i anodisert aluminium for enkel bærbarhet. Med 8 timers batteritid kan du bevege deg dit musikken tar deg. Lytt til favorittspillelistene dine eller koble til to Onyx Studio 7-høyttalere for å skape det perfekte lydbildet for enhver anledning.

Suveren stereoytelse
Elegant design
Bluetooth
8 timers batteritid
Harman/Kardon Onyx Studio 7
SUVEREN STEREOYTELSE
Ved å legge til to diskanthøyttalere fra det siste utviklingstrinnet i Harman Kardons anerkjente serie av bærbare høyttalere, skaper Onyx 7 illusjonen av et oppslukende og omsluttende lydbilde.

ELEGANT DESIGN
Onyx 7 er laget av førsteklasses materialer, og passer glatt inn i din livsstil og ditt hjem. Det slanke håndtaket i anodisert aluminium fungerer også som en solid bunn for enkel bærbarhet.

Harman/Kardon Onyx Studio 7
Harman/Kardon Onyx Studio 7
TRÅDLØS BLUETOOTH-STRØMMING
Doble musikkmulighetene ved å koble spillelistene til to trådløse Bluetooth-enheter sammen med en bærbar Onyx 7-høyttaler for forbedret lydkraft.

YouTube Video –
jbl
Bærbar Bluetooth-stereohøyttaler

Fremragende stereolyd
Ved å legg til to diskanthøyttalere i den nyeste utgaven av Harman Kardons kjente, bærbare høyttalere, skaper Onyx 7 et rikt og oppslukende lydbilde som strekker seg i flere retninger.

Elegant design
Med en utforming av førsteklasses materialer, blender Onyx 7 seg enkelt inn i hjemmet og livet ditt. Det smidige, anodiserte aluminiumshåndtaket fungerer også som en solid base for enklere bærbarhet.

Trådløs Bluetooth-avspilling
Fordoble musikkmulighetene dine ved å pare spillelister fra to trådløse Bluetooth-enheter med en bærbar Onyx 7-høyttaler for å få kraftigere lyd.
Bluetooth-høyttaler med overlegen Harman Kardon stereolyd
La deg oppsluke av livets rytme med uovertruffen akustisk presisjon. Harman Kardon Onyx Studio 7 er elegant utformet og utstyrt med doble diskanthøyttalere for å gi en vakker stereoopplevelse, og har et smidig, bærbart håndtak av anodisert aluminium. Med 8 timers batteri kan du bevege deg hvor enn musikken fører deg. Lytt til favorittspillelistene dine eller koble til to Onyx Studio 7-høyttalere for å skape det perfekte lydbildet til enhver anledning.

Hva er In The Box
Onyx Studio 7. Strømadapter. Trykkmaterialer